Activiteiten

Bourgondië is een actieve, gezellige, en enthousiaste vereniging! Onze activiteitencommissie en het jeugdbestuur organiseren regelmatig leuke activiteiten zoals jeugddagen, jeugdkamp, bijzondere trainingen b.v. Ouder Sponsor bedank avond, toernooien zoals Koningsspelen, Ouder Kind toernooi, Het Oliebollen toernooi of in 2016 geïntroduceerd: Blacklight Volleybal Toernooi. Maar ook gezellige avonden, zoals een walking dinner, een spelletjes-klaverjas avond, bbq, en natuurlijk niet te vergeten Het Eindfeest! Op onze facebookpagina worden alle nieuwtjes gedeeld over activiteiten die we organiseren.

Het bestuur stuurt regelmatig persberichten naar de plaatselijke kranten, maar ook jij als lid kan een stukje schrijven over de vereniging of jouw team. Op deze manier promoten we Bourgondië met elkaar en hopen op meer bekendheid en leden die zich welkom voelen om bij ons te komen volleyballen.

Heb je een idee om een stukje te schrijven of ideeën voor leuke ontspanningsactiviteiten, wil je meehelpen met het organiseren van de activiteiten klik hier.