Grote Clubactie 2019


Op 14 september is de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019 gestart. Ruim 60 lotenverkopers gaan op pad om onze club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar…de (jeugd)leden van Bourgondië zetten zich dit o.a. in voor het blacklighttoernooi en het jeugdkamp 2020!

Steun van de omgeving  – Mede door de stimulans vanuit deze actie kunnen we bijv. tijdens het kampweekend extra activiteiten organiseren zoals een springkussen, een spannende dropping of spokentocht. Ook kunnen we benodigde nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen. Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Wijk bij Duurstede dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club – De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Loten kopen – Losse loten zijn te koop bij onze (jeugd) leden. Daarnaast is er voor Bourgondië een unieke online verkooppagina in de lucht. Hier kun je online loten kopen én verkopen. Door de link van de pagina te verspreiden onder vrienden en familie kunnen we veel potentiële kopers bereiken. Je kunt De Grote Clubactie pagina van Bourgondië hier vinden.

Daarnaast hebben we voor Wijkse ondernemers interessante actiepakketten bedacht. Informatie over de mogelijkheden via onze activiteitencommissie: activiteiten@bourgondie.net